Wat is CGContent?

Conny GodefroyIn 2009 is CGContent met een heldere missie gestart:
het begeleiden van mensen bij het bepalen van een duidelijke koers naar de toekomst.

Dat in de bedrijfsnaam het woord 'content' is opgenomen geeft aan dat CGContent met haar missie verder wil gaan dan wat aan de oppervlakte zichtbaar is. Het gaat CGContent om de gehele inhoud: niet alleen wat er in zit, maar ook wat er in kan. Content betekent tevredenheid. Dat wat mensen ervaren wanneer zij vanuit eigen kracht in staat zijn om een nieuwe koers te bepalen en het roer in eigen handen te nemen.

Of het nu gaat om het coachen van individuele personen, het trainen van teams of een verandertraject binnen een organisatie, CGContent is in staat om mensen te verbinden zonder het resultaat uit het oog te verliezen.
Men werkt vanuit de overtuiging dat verandering en persoonlijke ontwikkeling mogelijk is en stimuleert anderen om de eigen talenten te ontdekken en te benutten. Men weet u uit te dagen om vanuit eigen kracht nieuwe keuzes te maken en prioriteiten te stellen, waardoor de balans wordt hersteld.

CGContent levert graag een bijdrage aan constructieve veranderingen. Deskundigheid in combinatie met een professionele attitude maken van CGContent een betrouwbare partner waarbij integriteit en duidelijkheid hoog in het vaandel staan.

CGContent kan putten uit een ruime ervaring met o.a.:
  • management ondersteuning,
  • het geven van trainingen,
  • docent levensbeschouwing en zingeving,
  • vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit (VPO-VPI) voor medewerkers van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Gecertificeerd en aangesloten bij de Landelijke vereniging vertrouwenspersonen (LVV), lidnr L2063
  • Fish-facilitator.


Vind me op Linkedin